facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect

Jobbet går ut på att hjälpa kunder, som gjort en intresseanmälan, till en optimerad säkerhetslösning. Kundens boende och användande är vägledande för hur vi tillsammans planerar ett modernt skydd som förebygger inbrott, brand och vattenskador. Genom att kapa mellanhänder och möjliggöra för kunden att själv montera larmets delar utan förkunskaper, erbjuder vi ett högkvalitativt, övervakat larm till marknadens mest förmånliga pris.

För det tredje året i rad har vår medarbetarnöjdhet varit över världsklassindex enligt WTW High Performance Norm. Vi frågade några av våra kollegor vad som är så bra med Alert Alarm:


Bli en i gänget och gör skillnad - på riktigt!

  • Arbetsmiljö

    Hos oss jobbar vi med bra lön för en bra insats. Både 2016 och 2017 låg vår medarbetarnöjdhet över världsklassindex enligt WTW High Performance Norm.

  • Engagemang

    Vi är engagerade i att trygga våra kunders vardag. Med nöjda kunder som får en marknadsledande tjänst och produkt säkrar vi vår framgång och tillväxt.

  • Personlig utveckling

    På Alert Alarm går vi in i varje situation med inställningen att det bara finns två utfall, vi vinner eller lär oss. Med dedikerade personer som arbetar med din utveckling ges du förutsättningar att växa.

Solna

Råsundavägen 4
169 67 Solna Vägbeskrivning kundsupoort@alertalarm.se 0771-760303

Jobbar du redan på Alert Alarm?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@alertalarm.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor