facebook tracking
Avdelning

Kundsupport

Connect

Är du förtroendeingivande, strukturerad och har god samarbetsförmåga? Har du en fallenhet för service och är duktig på att se kundens behov? Just nu söker vi inga ny personer till kundsupport men connecta gärna med oss så att du inte missar chansen när den kommer!

Vi är i stark tillväxt, har en positiv företagskultur och medarbetarnöjdhet i världsklass. Med många unga medarbetare gillar vi ett högt tempo där alla är med och tar ansvar. Vi ser det som en självklarhet att alla hos oss bidrar med ideer som gör att vår kundupplevelse blir bättre.

För det tredje året i rad har vår medarbetarnöjdhet varit över världsklassindex enligt WTW High Performance Norm. Vi frågade några av våra kollegor vad som är så bra med Alert Alarm:


Bli en i gänget och gör skillnad - på riktigt!

  • Arbetsmiljö

    Hos oss jobbar vi med bra lön för en bra insats. Både 2016 och 2017 låg vår medarbetarnöjdhet över världsklassindex enligt WTW High Performance Norm.

  • Engagemang

    Vi är engagerade i att trygga våra kunders vardag. Med nöjda kunder som får en marknadsledande tjänst och produkt säkrar vi vår framgång och tillväxt.

  • Personlig utveckling

    På Alert Alarm går vi in i varje situation med inställningen att det bara finns två utfall, vi vinner eller lär oss. Med dedikerade personer som arbetar med din utveckling ges du förutsättningar att växa.

Solna

Råsundavägen 4
169 67 Solna Vägbeskrivning kundsupoort@alertalarm.se 0771-760303

Jobbar du redan på Alert Alarm?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@alertalarm.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor