Avdelning

Kundsupport

Connect

Connect

Jobbet på kundsupport passar dig som...

...är en engagerad person som står för våra värderingar och vill vara en viktig del av vår tillväxtresa. Vår positiva kultur är grunden till att vi har en arbetsplats att vara stolta över.

Vi söker personer som gillar att ge service i världsklass och är beredd att gå above and beyond för att göra kunden nöjd. På kundsupport har du stora möjligheter att vara med och bidra med idéer för hur vi kan förbättra vår kundupplevelse. Det tror vi att du gillar. På vägen utlovar vi roliga arbetsdagar med mycket skratt!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi är i stark tillväxt, har en positiv företagskultur och medarbetarnöjdhet i världsklass. Med många unga medarbetare gillar vi ett högt tempo där alla är med och tar ansvar. Vi ser det som en självklarhet att alla hos oss bidrar med ideer som gör att vår kundupplevelse blir bättre.

Du blir en del av ett drivet team där varje person spelar stor roll. Vi söker dig som gillar att jobba och vill vara med och bidra till att Alert Alarm stärker sin position som världens bästa hemlarm inom vårt segment. På vägen utlovar vi roliga arbetsdagar med mycket skratt!

Medarbetarnöjdhet i världsklass

Vi genomför varje år en stor medarbetarundersökning via ett konsultbolag som heter WTW. Resultatet jämförs med andra bolag i världen. För tredje året i rad har vi ett resultat som är över världsklassindex. Vi vet att engagerade medarbetare föder nöjda kunder och fortsatt stark tillväxt.


Solna

Råsundavägen 4
169 67 Solna Vägbeskrivning kundsupoort@alertalarm.se 0771-760303 Se sida

Jobbar du redan på Alert Alarm?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@alertalarm.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor